סעודת הודיה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 24/08/24 22:17 כ באב התשפד

שאלה

שבוע טוב, בשבח הודיה לבורא עולם אני אחרי שנה וחצי של המון בדיקות בבתי חולים עקב חוסר איזון מטורף שלא נתן לי לעמוד על הרגליים ולתפקד. כל הבדיקות שעשיתי יצאו תקינות ב''ה ונדרתי לעשות סעודת הודיה כשהכל יעבור ואכן הכל עבר בזכות תפילות וקבלות. עכשיו אני רוצה לעשות סעודת הודיה ורציתי לשאול:

1. אני צריכה להיות נוכחת בסעודה או שיכולה להביא לבחורי ישיבה יראי שמיים?

תשובה

שלום

בשעה טובה ב"ה

אם לא אמרת במפורש שאת תהיי שם, את יכולה להביא סעודה ללומדי תורה, אבל חשוב שהסיפור יסופר שם כדי לפרסם על מה ההודיה הגדולה לד'.

כל טוב ובריאות מעולה