לינה מעורבת בהוסטל

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/08/24 14:26 יט באב התשפד

שאלה

שלום הרב,

אני נמצאת כרגע בטיול ארוך בדרום אמריקה. בטיול כזה מקובל לישון בהוסטלים בחדרים של מס' אנשים בחדר (דורמס). לצערי גיליתי שקשה מאוד למצוא הוסטלים שמציעים חדרים נפרדים לבנות.

לינה בחדר לעצמי לבד תכביד על עלות הטיול בצורה שלא אוכל לעמוד בה.

האם יש תנאים מסויימים בהם אוכל לישון בחדר מעורב? אולי החל ממס' אנשים מסויים בחדר?

תודה.

תשובה

שלום וברכה

זו שאלה רגישה ועדינה מאוד מאוד.

אין ספק כי מלכתחילה הדבר מאוד בעייתי.

אולם, אם את קודם כל מנסה למצוא חבורה של בנות, שלפחות תישן צמודות האחת לשניה, ואם אי אפשר - אז יש הרבה אנשים בחדר, ואת נמצאת בפינה שלך, ושומרת על המחסום הבלתי עביר שלך - אין אופציה אחרת.

כל טוב וטיול פורה