האם הרב שהייתי ייעץ לי דברים תקנים?

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 13/08/24 23:10 ט באב התשפד

שאלה

שלום ,

הייתי אצל רב מקובל עם אישתי ,

הוא ישר שאל אותנו לגבי ילדים ואמר שיש חסימה בבית שלנו שאל אם אנחנו יכולים למכור אמרנו שלא..

אז הוא אמר לשטוף את הבית עם מי ים

בנוסף שאל כמה שנים אנחנו ביחד , ולמה עד עכשיו לא הבאנו ילדים , נתנו את סיבותנו (קריירה לימודים )הוא אמר שאנחנו צריכים לעשות פדיון נפש כל אחד בסך 800 שח כל אחד. ובנוסף להתחייב שאם הילד שיבוא הוא ממין זכר , אז שהוא יהיה הסנדק ובנוסף אחרי שאישתי להכנס להריון להביא תרומה בסך 1800 שח.

האם זה משהו מקובל?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אל תקשיב לאף אדם שדורש כסף.

תתקשרו ותגשו למכון פועה בירושלים, הם יעזרו לכם בסבר פנים יפות ונעימות.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ