מיטה

חדשות כיפה הרב ישראל אלתר 05/08/24 23:13 א באב התשפד

שאלה

שלום לכבוד הרב.

אשמח לפירוש

חלמתי לקראת בוקר של יום ראשון,

שנכנסתי לחדר שינה שלי, וראיתי מתחת למיטה את בן זוגי לשעבר ישן. חייבת לציין שפרודים כבר 3 שנים ואין תקשורת.

בהמשך החלום לקחתי אותו לרופא/חנות שיתן לו כמה משחות, ביקש גם בושם אמרתי לו בושם בפעם הבאה 😅.

בחלום הוא לא היה נראה טוב. כאוב שוכב מתחת למיטה בתנוחת כפית ואמרתי לו שיעלה למיטה. וכל הזמן הזה הבנתי בחלום שהוא תמיד היה שם מתחת למיטה שלי, מסתתר, אבל לא ידעתי.

מה יכול להיות הפירוש של אדם שישן מתחת למיטה?

תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה,

אנא ראי כאן:

https://www.kipa.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91/%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA-352/