חלום על יום כיפור

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 30/07/24 10:43 כד בתמוז התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב, חלמתי שיום כיפור ואני חוטאת, אוכלת שותה ואפילו יוצאת לבר ששייך למיקו שכבר לא בחיים, ביציאה מהבר יצאתי לחדר מדרגות כמו של פעם עם המון קומות עגולות.

הגיע בן אדם מבוגר ששמר את החג וצם עם כיפה גדולה של בוכרים בצבע תכלת ועיטורי זהב (אין לי קשר לעדה ואני לא מכירה את האדון) הוא איחל לי גמר חתימה טובה ואני לו מה יכול להיות פשר החלום?

תודה רבה על המענה

תשובה

בס"ד

שלום רב,

השבתי השבוע לשאלה דומה - עיין בתשובה שם

https://www.kipa.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91/1186314-1/