שימוש בדברים במחסן של שותף לשעבר

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 30/07/24 09:59 כד בתמוז התשפד

שאלה

שלום,

אני גר בדירת שותפים שיש לה מחסן. לפני מספר ימים נכנסתי למחסן וראיתי שם מגבות גוף שאני חושב ששייכות לשותף שעזב לפני שנתיים. האם אני יכול לקחת את המגבות האלו ולהשתמש בהם? אני לא רוצה להתקשר או לשלוח לו הודעה לגביהם כי מתי שהוא היה הוא עשה הרבה בעיות ואנחנו לא בקשר טוב. תודה רבה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אין מקום לקחת ללא רשות מהשותף. אתה יכול לשלוח אליו הביתה את הבגדים או לבקש רשות להשתמש.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ