מזוזה עפה מה זה אןמר

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 25/07/24 23:57 יט בתמוז התשפד

שאלה

מרגישים אנרגיות שליליות בבית כעסים ריבים שום אחי עם עיכוב לזוגית מרגיש חסימה כל דבר נופל המזוזה נפלה

תשובה

שלום

אני לא יודע מה זה אנרגיות שליליות.

אני כן יודע שהניסיונות והקשיים שהקב"ה נותן לאדם (או למשפחה) זה תמיד לטובתנו, שנתרומם ונגדל מזה.

אני חושב שמה שצריך להתמקד זה ארבעה דברים:

א. כל אחד באופן אישי ואולי גם כמשפחה, לחשוב מה אפשר לתקן ולהתקדם בתורה, במצוות וברוחניות.

ב. להתפלל אל ד'. עוד ועוד.

ג. להיות צינור של צדקה וחסד כלפי אחרים.

ד. להתייעץ לגבי כל אחת מההתמודדויות שצויינו מה אפשר לתקן באופן מעשי כדי להתקדם (למשל בעניין הזיווג, האם כדאי שהוא ילך לייעוץ או לשדכנים?).

אחרי כל זה, להשקיע מאוד שהבית יהיה מלא בשמחה בעבודת ד'. זה בידינו.

כל טוב ובהצלחה