שינוי שם

חדשות כיפה הרב דוד לוי 20/06/24 23:14 יד בסיון התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני חווה הרבה קושי בחיים, יש לי הרבה תכונות רעות של חוסר ביטחון, קושי להוציא דברים לפועל, וכל מיני דברים שמעכבים אותי בחיים.

אני מנסה לעבוד על זה הרבה שנים ע״ עבודה עצמית, פסיכולוגית, קואוצ׳רית ואני לא מצליחה לשנות את זה.

האם כבוד הרב חושב שאולי זה קשור לשם שלי? האם שינוי השם יכול לעזור לי?

תשובה

שלום לך

שינוי שם בד"כ אינו מועיל ולפעמים מזיק.

את צריכה לטפל בתכונות הרעות עם איש מקצוע או מי עם מי שמכיר אותך מורה,חברה טובה, קומנרית וכד' ותדריך אותך לאורך זמן כיצד לתקן את הדברים.

במקביל תלמדי מקצוע ותעבדי בעבודה מסודרת ומחייבת לאורך שנים.

השינוי תלוי בכך !!!

קשה לייעץ לך בלי להכיר אותך.

בהצלחה

דוד לוי