עבודה כעוזרת אישית למנכ"ל

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 17/06/24 21:32 יא בסיון התשפד

שאלה

שלום כב' הרב

אני נשואה באושר ולאחרונה קיבלתי הצעת עבודה של עוזרת אישית למנכ"ל מחבר לעבודה הקודמת שלי שקיבל קידום .

מדובר בעבודה שאני מאוד רוצה אבל היא כרוכה בעבודה אינטנסיבית עם המנכ"ל כולל ישיבות מאוחרות אחד על אחד . מה עושים ?

תשובה

שלום וברכה

לשאלה עדינה זו יש גדרים אובייקטיביים וסובייקטיביים:

אם מדובר במצבים של ייחוד, של אינטימיות, של נסיעות ארוכות בלילה ביחד וכדו׳ - הדבר פשוט אסור. עם כל הקושי הגדול שבדבר. אלו גדרים אובייקטיביים של המציאות. אם מסכמים מראש שכל זה לא קורה, שאם צריך ליסוע נוסעים בשתי מכוניות נפרדות וכדו׳ - הגדרים האלה נפתחים. אבל הסיכום חייב להיות חד משמעי, ואליבא דהלכות ייחוד בלי להקל.

שלב שני הוא לבחון את המציאות הסובייקטיבית. כאן את צריכה לבחון האם נחצים גבולות שהם לא אובייקטיביים אלא תלויות נסיבות. אם כן - תברחי משם. גם הלכתית. גם אנושית. ואם העבודה היא קורקטית - נפתחים בפנייך שערים.

כל טוב