יחסי אישות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 13/06/24 17:42 ז בסיון התשפד

שאלה

נשואה בשנית מספר חודשים

הכרנו באפליקציה הכריות ואחרי שלושה חודשים התחתנו

שנינו חוזרים בתשובה בעלי בקושי מקיים איתי יחסי מין, כל פעם יש תירוץ אחר למה

לפעמים זה לחץ כלכלי לפעמים עייפות לפעמים הוא מתחיל ועוצר באמצע לפעמים הוא מוטרד לפעמים הוא טוען שזה האינטנסיביות של הקשר

ואני מרגישה שזה ערימה של תירוצים

מה עלי לעשות? לחכות בסבלנות שמשהו ישתנה או לסיים את הנישואים?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

נראה שיש לבעלך קשיים רגשיים או מיניים על פי רוב זה גם וגם.

מתח בחיים, מכל מני סיבות, מקשה על התפקוד המיני.

יכול להיות שהוא נלחץ מהזוגיות החדשה, חושש לאכזב אותך במיטה וזה מעצים את הקושי שלו.

לחכות בסבלנות זה לא פתרון - מי מבטיח שיהיה שיפור?

הפתרון הוא לטפל בבעיה. לשם כך צריך עזרה מקצועית.

יש כיום מסגרות טיפול מסודרות ומקצועיות לטיפול בקשיים מיניים וזוגיים.

אני ממליץ לך לפנות פעם ראשונה באופן אישי כדי לקבל הדרכה איך לשוחח עם בעלך על הקשיים שלו ולשכנע אותו לבוא ביחד אתך לטיפול.

תכתבי בגוגל: "טיפול מיני לדתיים" תבחרי מה שמתאים לך בין התוצאות השונות של החיפוש.

בהצלחה!