חזרה בתשובה בזמן

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 14/07/24 13:05 ח בתמוז התשפד

שאלה

היי אני חיה בפחד בשנה האחרונה שאני לא מספיקה לחזור בתשובה לפני ביאת המשיח משום שנחשפתי לסרטונים רבים שטוענים שאנחנו באחרית הימים והמון נבואות מתגשמות זה מלחיץ אני בשנה האחרונה התחלתי לקרוא תהילים יותר קודם בכלל לא קראתי ואני מנסה להדליק נרות שבת אני מפחדת שזה לא מספיק ומפחדת מאוד בנושא הרוחני לפספס את זה תודה .

תשובה

שלום וברכה,

דבר ראשון- עלייך להפסיק לפחד, הפחד הוא חלק מעצת היצר, על מנת לגרום לכם לא להתקדם נכון בעבודת ה'.

דבר שני - עבודת ה' האמתית והטובה היא לעבוד את ה' מתוך שמחה ואמונה שלימה, ולא מתוך פחד.

דבר שלישי - תתקדמי כמה שיותר בעבודת ה' שלך, והקב"ה יודע את רצונותייך הטובים, ויכוון אותך בדרך הנכונה.

בשורות טובות