להקה בשלושת השבועות

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 31/05/24 07:42 כג באייר התשפד

שאלה

שלום

אני זמר יוצר עם להקה. אחרי תקופה ארוכה של אימונים וחזרות אנחנו רוצים לקבוע הופעה, אבל מכל מיני אילוצים של הבמות השונות, מתאפשר לנו רק בשלושת השבועות - ליל כ בתמוז. אם לא אז זה ידחה בעוד חודשיים וזה יהיה לנו עיכוב גדול בתחילת הדרך. המחשבה שלי היתה בשבילי זאת עבודה והקהל גם ככה לא דתי, ואולי אין כאן לפני עיוור כי זה לא רלוונטי כלפיהם. האם אפשרי לקיים אז הופעה או לא?

תודה רבה

תשובה

בס"ד

שלום רב,

מבין את המוטיבציה שלך אבל לצערי אני לא מוצא אפשרות להתיר נגינה של להקה בשלשת השבועות.