ספקות באמונה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 22/05/24 11:36 יד באייר התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב

כבר תקופה ארוכה שיש לי ספקות באמונה

אני לא תמיד מאמינה בה'

פעם הייתי לא גתיה אבל היה לי אמונה והתפפללתי מהלב והיום לא

יש לי ספקות לגבי ה' ומה שקורה שלא נראה לי הגיוני

שיש כאלה שזיווג בא להם בקלות או בכלל שה' נותן סיווג לאנשים חילונים גמורים והם מקימים מדפחה ויש להם זוגיות טובה או אפילו לגויים ולאחרים בני 30 פלוס לא

לא נרטה לי הגיוני שאולהים נותן סיווג ילדים לגויים אבל ליהודים לא

וגם לגבי מה שקרה בנובה .ועם החטופים שיש כאלה שחטופים איפה אלוהים במצב הזה ?

אני אישית רווקה בגילאי 30+ ואני כבר לא מאמינה

וגם כבר קשה לי להתפלל

וכן יצא לי להכיר ולרצות והרגשתי שהיה מישהו שהתאמנו וזה לא הסתדר וגם על זה יש לי דאלות

ונראה לי לא הגיוני

לא מבינה למה זה קורה

ולמה הכל תקוע ולמה

יש כאלה שאני מכערה חילונית גמורה והכל הולך לה הכירה בצבא עכשיו יש לה 2 ילדים

תשובה

אשמח לעזור בפלפון 0527710491

בברכה