חתונה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/05/24 23:27 ח באייר התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב,

ההורים שלי התחתנו נישואים אזרחיים בגלל שאבא שלי כהן ואמא שלי גרושה. אלו הנישואים השניים שלהם, שניהם התחתנו פעם ראשונה ברבנות. האם אני יכולה להתחתן ברבנות? אם כן איזה טפסים עליי להביא להם?

תודה מראש.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

את יכולה להתחתן ברבנות, את יהודיה לכל דבר, מלבד חתונה עם כהן, לגבי הטפסים יש לגשת לרבנות שאת רוצה להרשם שם ולשאול אלו טפסים הם מבקשים (כדאי להזדרז ולא לחכות עם הרשום). אני מקווה שההליך יהיה מהיר וקל, ותתחתני בשמחה גדולה.

שבת שלום

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ