אשר בנחל

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/03/24 09:00 ד באדר ב'

שאלה

שלום כבוד הרב. לפני שבועיים ראיתי באינטרנט סרטון של אדם שמספר על אשר בנחל ושמי שידפיס אותו יזכה לניסיון גלויים לפי הבטחת הרב מיבינאל. האמת שאני כן צריך ישועה בנוגע לעניין החרדות שאני סובל מהן עוד מפרוץ המלחמה ולצערי עם כל התפילות זה עדיין לא עובר אבל גם מבלי קשר אני יודע שזה זכות גדולה ורציתי לשאול אם אתה יודע כמה זה עולה להדפיס ואיפה ניתן? אם אני גר בבאר שבע אפשר בסניפים של חב"ד או שתורמים במקומות אחרים? תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

לצערי, לא יכול לעזור.

ומציע להיזהר מאוד מהבטחות שווא.

גם כשהמצב קשה ויש חרדות - לא מתמודדים איתן בדרך זו, שנראה שהיא בעייתית מאוד.

כל טוב