שמירת נגיעה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 22/02/24 20:12 יג באדר א'

שאלה

היי אני בת 22.5 התחלתי קשר לא מזמן לפני כמעט חודש אף פעם לא היה לי חבר

הייתי שמורה לעצמי תמיד אמרתי לעצמי שיש לי חבר אני ישמור על עצמי אבל לא שמירת נגיעה מוחלטת שמירה עם כבוד גבולות ערכים ושפיות מפה לשם דיברתי איתו על זה שלא יקרו דברים מוגזמים

זה לא באמת קרה קרה דברים מעבר ואני מרגישה לא שלמה עם זה דיברתי איתו שוב והסברתי לו את מה שאני חושבת ומה חשוב לי הכבוד והערכים שלי הוא ממש קשה לו התעקשתי איתו שינסה בכל זאת מה אפשר לעשות בכל זאת חבל לפספס הזדמנות כזאת אני גם לא רוצה לבגוד באבא שבשמים

ואיך אני יכולה לדעת שהוא באמת יכבד ולא יבגוד בי????? אני יודעת שקשה לא אני אמרתי לו שינסה בכל זאת אני רוצה להאמין שהוא יצליח ולא יבגוד בי איך אפשר לדעת שבוא לא בוגד סליחה על ההפרעה???? הוא מוכן לנסות אחרי שדיברתי איתו ואני מפחדת שהיו בגידות בדרך שלו

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

הערך הראשוני בנישואין הוא יושר, בגידות וחוסר אמינות הם הורסים כל משפחה. לכן צריך לבדוק זאת היטב. רק כשתדעי שיש ישרות מלאה כדאי להתקדם.

יהודה הלוי עמיחי