מרגיש אבוד

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 16/07/24 10:25 י בתמוז התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב , אני בן 21 רווק , אורח חיים חילוני , מאז ומתמיד הייתי ילד אחר, מופנם מאוד.. בנוסף, בשנים האחרונות משלי נפילות במובן שאני מתרחק מהנפש שלי ומבורא עולם, אני מנסה להתחזק , ולא מצליח. כאילו משהו בי דפוק . לפעמים אני בהרגשה שאני לא שייך לכאן. אשמח לעזרה .

תשובה

שלום וברכה

הבה נצעד ביחד. לאט לאט.

נסה לפתח את מה שכתבת:

מה החלום שלך, החזון שלך ביחס לעצמך, למופנמות, לנפילות, מה ייחשב בעיניך כהתקרבות - לנפש שלך, לבורא עולם ?

מה מפריע לך להגשים את החלום הזה, ומה אתה צריך כדי שהמניעות האלה תחדלנה, ותמצא את עצמך במקום בו אתה רוצה להימצא ?

ומהם שני הצעדים הראשונים שכדאי לעשות מול כל זה ?

אשמח שתכתוב את כל זה ותשלח.

ואז נתקדם עוד צעד.

ונמצא את עצמנו שייכים יותר ויותר.

כל טוב