אינטרנט ללא סינון

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 06/02/24 22:39 כז בשבט התשפד

שאלה

שלום וברכה,

האם מותר לי ללכת אחרי הרב שלמה אבינר שאומר שאינטרנט כשר זה רק למי שמחמיר, ומותר להשתמש באינטרנט ללא סינון, או שבגלל שרוב הרבנים אומרים שאסור אין לי על מי לסמוך?

קשה לי לעשות אינטרנט מסונן, זה גם יגביל אותי בהרבה מאוד דברים, גם אני לא יודע איך להגיד להורים שלי שקנו לי מחשב גיימינג במחיר יקר מאוד, ופתאום אין לו שימוש והכסף הלך לפח.

תודה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אין להשתמש באינטרנט לא מסונן אלא א"כ זה לצורך פרנסה וחיי נפש, אבל אדם רגיל אסור לו לעבור ליד מקום שנשים רוחצות בו, ואפילו שלא יסתכל עליהן, ק"ו באינטרנט.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ