תאונה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 04/02/24 00:34 כה בשבט התשפד

שאלה

שלום וברכה ותודה על הזמן שלך!

לפני כמה חודשים דפקתי למישהו מהמושב שלי את הרכב רציתי להשאיר לו פתק וגם אמרתי לאבא שלי שידבר איתו ואבא שלי אמר לי שלא צריך כי כל הרכב שלו שריטות ופגיעות ודברים כאלה אבל עדיין אני מרגיש עם זה לא בנוח אפילו שעבר כמה חודשים עכשיו אם אני אפנה אליו זה כבר לא רלוונטי כי עבר הרבה זמן וגם אם אפנה אליו באופן אישי אין לי כל כך מה לעשות כי אין לי כל כך הרבה כסף אני סך הכל עובד במלצרות

מה אני יכול לעשות כדי לכפר על זה כי באמת זה לא עוזב אותי ניסיתי לדבר עם אבא שלי וזה לא הלך

תשובה

בס"ד

שלו ם וברכה

יש להשתדל לדבר עם בעל הרכב לראות מה הנזק שנגרם, יחסית לרכב ישן שיש בו כבר פגיעות שונות.

שבוע טוב

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ