מעשה חמור

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 03/01/24 22:58 כב בטבת התשפד

שאלה

שלום. יש לי שאלה קשה מאוד.

אני גרושה פלוס 3

הכרתי בחור מקסים דתי מתחזק ויצאנו חודשיים

לא הצלחנו לשמור נגיעה.

לאחר חודשיים דיברנו בוודיאו ומשום מקום הראה לי הבחור את איבר מינו.

נבהלתי ונתקתי קשר.

לאחר כמה ימים הבחור בכה בטלפוו וביקש מחילה המון פעמים ואמר שנעשה מתמימות.

אני לא יודעת מה לעשות

תודה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

לדעתי אין מעשים כאלו בתמימות, ולא כדאי להמשיך בקשר, אלא א"כ יש לך מידע אחר מאנשים אמינים שיכולים להמליץ עליו היטב, וצריך בדיקה גדולה האם כדאי להתחבר עם אדם שעשה מעשה כזה. ברור שמעשה כזה ידוע לכולם שהוא מעשה אסור ופסול וטענת תמימות קשה מאד לקבל.

בהצלחה רבה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ