דרופשיפינג

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 08/12/23 00:57 כה בכסלו התשפד

שאלה

שלום כבוד הרב,

חשבתי על לפתוח חנות אינטרנטית בה אני מוכרת מוצר (המוצר לא שלי) אני בעצם מוציאה את המוצר למכירה האנשים יכולים להזמין ממני ואז אני מזמינה את המוצר מאלי אקס פרס (הבן אדם שאני קונה ממנו את המוצר אינו יודע על כך שאני מוכרת את המוצר גם אצלי במחיר יותר גבוה משלו) אנשים יכולים להזמין בדיוק את אותו המוצר ביותר זול

האם מותר לי לעשות את זה?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

הלכתית זה מותר, אבל לא ראוי לעשות פרנסה בדברים שאינם אמיתיים.

חנוכה של אורה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ