שינוי רב

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 08/12/23 01:00 כה בכסלו התשפד

שאלה

לפני חמש שנים התחתנו והיום אנחנו מעוניינים להחליף הרב שחתם לנו על הכתובה מתוך אמונה מלאה שהוא מזיק לנו. הרב היה קרוב משפחה שהיום כבר לא חלק מהמשפחה ומאוד חשוב לנו להחליף אותו. האם זו סיבה מספקת וכיצד עושים זאת? תודה מראש

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אם אתם מקושרים ומחוברים אין לרב כל מעמד ביחסים שבינכם, ולכן אין להחליף כתובה וכדו' שהרב לא עושה דבר כעת רק עשה את החיבור הראשוני, אבל מאז רק אתם שניכם מחוברים זה לזו ואין למעשה ההוא כעת כל משמעות.

חנוכה של אורה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ