חרדות ,פחדים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 09/12/23 21:03 כו בכסלו התשפד

שאלה

אני סובלת כבר כמה שנים מזה,זה כמובן לא רציף זה יכול להיות שבוע של חרדה ואז שבוע בלי אבל זה ממש מנהל לי את החיים.. באלי להרגיש שלוות נפש לא לדאוג מכלום אבל החיים מלחיצים. אני קמה כל יום עם מועקות איך יוצאים מזה?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

א. יש לפנות לטפול יסודי בשאלה זו.

ב. לעסוק יותר במדת הבטחון בקב"ה ובהרגשה שאנו כלי הקב"ה ואין מקום לדאגה קבועה. אולי ללמוד שער הבטחון בחובת הלבבות ויש הרבה ספרי חסידות.

חנוכה של אורה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ