אהבה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 21/11/23 18:26 ח בכסלו התשפד

שאלה

מתי אני אמצא אהבה אמיתית?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אהבה אמתית זו האהבה הנצחית (עד כמה שאפשר) אהבה שמביאה להקמת משפחה, אהבה שנמשכת יחד עד זקנה ושיבה.

מתחילים לחפש את אהבת האמת כאשר בשלים ובנויים להקים משפחה (מגיל 18).

אפשר מעט קודם (כמה חודשים לפני 18) להתחיל לחפש כדי למצוא בין זוג מתאים.

בגיל 18 פחות או יותר אפשר להתחיל למצוא אהבת אמת, בתקווה שבתוך שנה - שנתיים, תמצא האהבה הסופית והיא תתבטא בחתונה והקמת משפחה.