חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 22/11/23 00:19 ט בכסלו התשפד

שאלה

לכבוד הרב שלום. שמי עמית, בן 18.

מה שאני הולך לכתוב אולי יזעזע או יגעיל אותך אז אני מצטער מראש.

לצערי אני אדם מעוות מאוד.

נולדתי למשפחה חילונית, מגיל 12 נחשפתי למראות אסורים ולכל מיני עבירות שהשתיקה יפה להן..

אין לי משיכה לנשים, אלא לצערי יש לי את ההפך.

אני כל כך בדיכאון מהמצב הרוחני שלי, מהמציאות הכל כך עקומה הזאת, שאני כל כך מלא בעבירות כרימון, מה לא עשיתי, איפה לא פגמתי.. אני כבר שנה וחצי בדיכאון עמוק, מאז שחזרתי בתשובה, כי ברגע שגיליתי מה עשיתי וכמה נזק יצרתי, לא העזתי להעלות חיוך על הפנים, וגם ירדתי המון במשקל.

אני לא יודע מה אני אמור לעשות, איך אני אמור להתחתן ויש לי רתיעה מנשים? רק המחשבה על להביא ילדים מזעזעת אותי.

ניסיתי ללכת למקווה, אבל יצאתי משם טמא יותר ממה שנכנסתי לשם, זה עושה לי הרהורים רעים (כי כמו שכבר אמרתי יש לי משיכה לצד השני..)

אפילו יום יום בבית הכנסת, נכשל באיסורים של לא תתורו אחריי לבבכם.. זה טירוף. אלה לא חיים.

עזור לי בבקשה, איך אוכל לתקן את כל העבירות, ולקיים חיים בצורה נורמלית..?

תודה, עמית.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

שאלתך קשה ומורכבת מאד. יש בה הרבה תחומין, לכן יש לגשת לטיפול מקצועי בסיסי, אם אפשר שיהיה מטפל ירא שמים.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ