חדר כושר

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 18/11/23 20:15 ה בכסלו התשפד

שאלה

הרב אני רוצה לשאול שאלה אני מתאמן במכון כושר מעורב ואני מתחזק אני מבולבל יש צד אחד שאוהב להתאמן וזה עושה לי שמחה ויש צד אחר שאומר לי שיש שם בנות לא צנועות ועדיף להפסיק ואני מרגיש שאלוקים לא רוצה שאני יעשה את זה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

בכל מקום שיש חוסר צניעות הקב"ה לא נמצא, ואין כל היתר לראות בנות לא צנועות (גם בדרך שאדם אנוס לילך בה, יש להשתדל לא להסתכל על כך), על כן אשריך שאתה רוצה להתאמן, והמשך להתאמן או בחדרי כושר כשרים, או לעשות פעילות אלטרנטיבית.

שבוע טוב

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ