סליחה מחברה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 05/11/23 00:49 כא בחשון התשפד

שאלה

לפני כמה ימים אמרה לי חברתי זהבה(שם בדוי) שפגעתי בחברה אחרת שלי ענת(שם בדוי) אך ביקשה ממני לא לספר לה כי ענת תגלה שזהבה סיפרה לי

אך מאז שגיליתי אני מרגישה לא בנוח ומחפשת דרך להתנצל בלי שענת תגלה שזהבה סיפרה לי כיצד אוכל לעשות זאת והאם אוכל לפייס אותה בדרך אחרת ולא בבקשת סליחה במפורש?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אולי תנהלי שיחה עם ענת, ותנסי תוך כדי השיחה לחזור על מה שהיה ואז להתנצל, אבל את חייבת לבקש ממנה סליחה.

שבוע טוב

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ