האם השם כועס עליי

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 05/11/23 14:52 כא בחשון התשפד

שאלה

כבוד הרב שלום לפני בערך 5 ימים קמתי בבוקר ממש מוקדם בסביבות ארבע בבוקר והיה סחרחורת מאז זה ממשיך עד היום הפחד מהסחרחורת חוסר שיווי משקל בעיכר פחות שאני עומדת יותר שאני יושבת או שוכבת יום לפני שהיה את זה רבתי עם בן דודה שלי שאין לו אבא זכרונו לברכה על טלפון שרצה להביא לסבתא שלי ביום הולדת היה אמור להביא לה אחרי היום הולדת בחינם בתור מתנה אבל היא הביאה לו על זה כסף והוא לקח החוצפן אז לבינתים שהטלפון אצלי ואני משחקת בו אז הוא מקנא בי ואז יתעצבנתי עלו כי הדודים שלי ככה קנאים עברתי דברים לא נחמדים בעבר והם חושבים שאני מפונקת אבל אני לא בקיצור הטלפון אצלי עד שאני יתן אותו לסבתא שלי והוא דיבר איתי על זה פתאום אז שיקרנו לו שהטלפון בתיקון לא האמין ומאז אני מחביאה אותו ממנו למרות שסבתא שלי אמרה מהתחלה שאני לא יראה לו שזה אצלי מה אני יחזיר לו את הטלפון אחשב בגלל הסחרחורת זה בגלל מה שעשיתי אני כבר לא יודעת ומפחדת אולי השלכות

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

יש לגשת לרב שגר בשכונה שלכם ומכיר אותך ואת הסבתא והבן דוד, שיעשה בינכם שלום.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ