שאלה בנוגע לזיכוי הרבים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 04/10/23 10:13 יט בתשרי התשפד

שאלה

היי.

אשמח לדעת אם משהו שלא שומר תורה או דתי אומר בזכותי מזמור לתודה או רואה שיעור או שאני מצליח לחזק אותו בדרך מסוימת קצת כנראה כיאלו זה היה זיכוי הרבים. לדגומא באתר באינטרנט אתה יכול לדבר אם אנשים ובכל לדגומא אני שואל אותם אם לצורך הדוגמא הם מוכנים לקרוא מזמור לתודה או שולח להם סרטונים מחזקים והם צופים בזה.

אני לא בטוח כמה זה משפיע על רובם והאם זה בכלל מעניין אותם האם להמשיך? כי אני יודע שיש דווקא די הרבה שקוראים אפילו פרק תהילים 1

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כל פעולה שגורמת ליהודי אחר: צדיק, רשע, דתי, לא דתי, אשכנזי, ספרדי וכו' לעשות דבר טוב יש בכך סיוע לעושי מצווה.

מועדים לשמחה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ