הברית עם אברהם אבינו

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 28/09/23 07:32 יג בתשרי התשפד

שאלה

עדיין לא ענית על השאלה שלי לי יש שליחות אלוהית אברהם עשה ברית איתו אני צריך לשמור את זה ?

תשובה

שלום וברכה

זו החלטה שלך.

אבותינו כרתו ברית עם ריבונו של עולם. ברית נצח, שבה יש זכות עצומה וחובה עצומה.

ורק אתה יכול לבחור האם אתה רוצה להיות שותף בברית הזו, או לעזוב אותה חס ושלום, ולהפסיד את מה שאנו מודים עליו כל יום "אשר בחר בנו מכל העמים ונתן לנו את תורתו".

גם אם תחליט לנטוש - אנחנו נמשיך להתייחס אליך כחלק מאתנו, אבל במשך הדורות צאצאיך לא יזכו בזכות הזו.

כל טוב