אמירת תהילים לזיווג בליל שבת

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 08/09/23 16:47 כב באלול התשפג

שאלה

נושא השאלה: אמירת תהילים לזיווג בליל שבת ערב ראש השנה

השאלה: ישנה סגולה ששמענו מפי הרב בידרמן לומר את ספר תהלים 3 פעמים בליל ראש השנה לזיווג וזה מצליח מנסיון משפחתי השנה חל ערב ראש השנה בליל שבת וידוע כי אין אומרים תהילים לצרכים פרטיים מלבד דעה שלגבי רפואה שלימה נוהגים להוסיף "שבת היא מלזעוק" מה דעת ההלכה או מה יש לנהוג האם להזיז זאת לליל שני של ראש השנה תודה לתשובתכם

תשובה

שלום וברכה

שאלה בפני עצמה היא האם מבקשים בקשות פרטיות בראש השנה.

בשל העובדה שיש רבים שפסקו שמותר לעשות כך, ובשל העובדה כי מדובר בעשיית דבר לסגולה אבל לא בנוסח של בקשה - נראה שמותר גם השנה לומר את הפרקים למי שמתקשר לסגולה זו.

כל טוב