שאלה בנוגע לתפילה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 24/08/23 19:37 ז באלול התשפג

שאלה

ברצוני לשאול כל פעם שאני מגיע להתפלל אני מתפלל לאט כל פעם שאחרים מסימים אני עדיין בתפילה ויוצא לי לפעמים שאני מתיאש מכך רציתי לדעת מה יכול לעזור לי לא יודע למה קשה לי להתפלל אשמח לתשובה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אשריך שאתה מתפלל לאט ואומר את התפילה באיטיות ובדקדוק, כבר הב"י כתב שטוב מעט בכוונה מהרבה שלא בכוונה. התפילה צריכה להיות כמונה מעות שהוא מונה אותן לאט לאט, ואתה עושה כן, על כן אשריך והמשך בדרכך זו. אל תפול ברוחך לך בכוחך המיוחד.

כתיבה וחתימה טובה

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ