הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 12/09/23 08:29 כו באלול התשפג

שאלה

יש אפליקציה של קוקה קולה שאפשר להשיג דרכה כל מיני פרסים, עכשיו בשביל להשיג פרסים צריך להשיג פקקים ווירטואלים. יש כל מיני דרכים להשיג את הפקקים אחת מהם היא להכניס קוד שרשום על בקבוקי קוקה קולה. עכשיו יש בוט שיוצר אוטומטית קודים שעובדים האם מותר להשתמש בקודים שהוא מייצר או שיש בזה משום גזל/הונאה?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

ברור שהחברה מפעילה את מערכת הפרסים כדי לעודד קניה של המוצרים שלה. אם אתה משתמש בדרכים אחרות להשיג את הפרסים זו וודאי הונאה.

תבורך על השאלה ועל הרצון שלך לנהוג ביושר.