אמרתי ז"ל על צדיק

חדשות כיפה הרב דוד לוי 15/08/23 23:47 כח באב התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב

יצא לי לדבר עם בני משפחתי על רב מאוד גדול וכשהזכרתי את שמו צירפתי זכרונו לברכה וידוע לי שאין לומר זאת ויש לומר זצ"ל.

אני יודע שמדובר באיסור ולא ידעתי זאת לפני,מעבר לכך אני לא יודע אם מה שעשיתי עוד מההתחלה היה נכון בכלל

אני בתהליך חזרה בתשובה ככה שכל הדברים האילו טיפה חדשים לי ואני בכלל לא מרגיש בנוח עם מה שעשיתי,מה עליי לעשות?

תודה מראש

תשובה

שלום וברכה ותזכה למצוות על התקדמותך בתורה ובמצוות,

לא קרה כלום. נשמת הצדיק שמחה על כל מצווה שאתה מקיים ואין הצדיקים מקפידים על כך

בהצלחה

דוד לוי