עבודה זרנ

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 08/07/23 23:17 יט בתמוז התשפג

שאלה

אני מסורתי, כרגע מטייל ביוון, אני בקלות דעת עשיתי מעשה של עבודה זרה(שרתי שירה שהיא בעצם תפילה בכנסיה), כבר עבר יום ואני מרגיש רגשי חרטה ואשמה איומים, האם יש דרך לכפר על מעשה שכזה?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אין מעשה שאין עליו חרטה ותשובה.

על כן גם במעשה שלך יש צורך בחרטה וכן קבלה לעתיד שלא להכנס ולא להתקרב לכנסיות ולא לשמוע שירי תיפלות של הגויים. וכן יש להתוודות על כך. כמו כן כדאי לתת צדקה בימים שני, חמישי שני הקרובים.

כמו כן ללמוד את דיני עבודה זה המובאים בשו"ע יו"ד.

שבוע טוב

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ