סדרה מצוירת

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 09/07/23 00:23 כ בתמוז התשפג

שאלה

האם מותר לראות *סדרה מצוירת* שרואים ממש שהיא מצוירת, עם חלקים מדי פעם של אהבה, בזמן הזה אני מסובב את הראש, אבל אולי גם זה אסור. ומילים כמו ההפך מחכם שלעיתים רחוקות אומרים בסדרה (אבל לא מילים חמורות יותר), זה אסור?

שלום, תודה רבה ויום טוב

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כל יום אנו מתפללים אל תביאני לידי נסיון, אין אנו רוצים נסיונות, ואם אתה יודע שיש בסדרה דברים לא טובים, אין לראות כלל, ולא עוזר סבוב הראש אחרי שראית (כשאתה יודע שיהיה).

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ