עבודה בהיכל תרבות בתשעת הימים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 26/06/23 14:13 ז בתמוז התשפג

שאלה

היי, אני עןבדת בהיכל תרבות שיש בו מופעים וחלקם כוללים שירים, רציתי לשאול איך להתנהל מבחינה זו בתשעת הימים

תשובה

בס"ד

שלום רב,

השאלה היא מה התפקיד שלך באולם?

האם את משמיעה מוזיקה, או שיש לך תפקיד מנהלי: סדרנית, מאבטחת פועלת במה וכד'

אם את משמיעה מנגינות שמחות, אינני מוצא היתר לעסוק בכך בתשעת הימים.

אם את נמצאת באולם מתוקף תפקידך, את יכולה להאזין באוזניות לשירים שקטים ועצובים כדי שלא יגיעו לאוזנייך קולות השמחה.

עייני בקישור: https://www.yeshiva.org.il/ask/132639