מניעת הריון אישור מרב

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 25/06/23 17:25 ו בתמוז התשפג

שאלה

שלום

אני אחרי לידה שישית

3 בנים ו3 בנות

היה לי הריון קשה מאוד עם הרבה כאבים ובפרט כאבי גב ורגליים קשים שלא עברו גם אחרי הלידה,

אבקש אישור מהרב למניעת הריון

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אפשר בהחלט להבין את המצב שלך, אבל בנושא רגיש כזה צריך התייעצות אישית.

אני מבין גם את הקושי לשוחח בנושא אישי ורגיש עם רב שהוא מבחינתך בכל זאת גבר זר.

לכן אני ממליץ לך לפנות לשיחה עם רבנית, יועצת הלכה, אני בטוח שזו דרך נכונה לברר את השאלה שלך. הכתובת ליועצת הלכה:

https://www.yoatzot.org/hebrew/hotline/3265/