חלום

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 12/06/23 12:56 כג בסיון התשפג

שאלה

שלום וברכה כבוד הרב ותודה מראש.

חלמתי חלום מוזר והתעוררתי מימנו בשעה 4:30 לפנות בוקר.

חלמתי שאני נמצא באיראן בתור חייל ישראלי בפעילות ויורים לי בראש חמש פעמים . מהירייה בראש אני לא מת . אלא הולך אל אבא שלי שיעזור לי ויקח אותי לבית חולים . ויש כאוס בבית חולים כאילו אנחנו במלחמה גדולה וקשה להם לעזור לי והם בהלם שאני בחיים .

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אני לא הייתי דואג מחלום שבו אני נקלע לאסון ונשאר בחיים.

החלום מעיד על הקשר והאמון שיש לך באבא שלך - תספר לו על החלום זה וודאי ישמח אותו.

אם אתה מוטרד - יש תפילה שאומרים בברכת כהנים: "חלום חלמתי..." תמצא בסידור.