הפלה ודילול עוברים

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/07/23 18:47 כז בתמוז התשפג

שאלה

שלום

אני כתבתי לכם לפני כחצי שנה שעברתי הפלה יזומה מהריון לא מתוכנן ועברתי חרטא קשה על המעשה . איחלתם לי להתחתן ולהקים משפחה אבל לא היתה לי סבלנות ועשיתי הפריה. כמו החזרת עוברים ולצערי נקלטתי עם שניים ומאז שנודע לי אני מלאת חרטה ושוקלת לעשות דילול או לשים במשפחה אומנה . מדוע אלוהים מביא עלי נסיונות קשים ? האם דילול יחשב כהפלה נוספת ? אני כיפרתי על עווני והבטחתי לא לחזור אך איך אעמוד בגידול 3 ילדים בתור יחידנית ?

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

תפני בבקשה לאגודת אפרת, תפרשי בפניהם את המצב, ואני בטוח שהם יעזרו לך לפתור את השאלה על דרך האמת.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ