"אנחנו אשמים" כמה עובדות שחשוב שתדע

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 18/05/23 20:19 כז באייר התשפג

שאלה

שלום,

ענית לשאלה על אשמה בשנאה נגד דתיים. יש לדעתי 2 נקודות חשובות שנעלמו מעיניך והם שופכים אור על המצב:

זה נכון שזה נושא שמוגזם ע"י התקשורת ואין תופעה רחבה כזאת.

1. אבל, אתה יכול גם להגיד עוד מהאמת - יש גם אנשים בתקשורת בארץ ששונאים את הדת.

הם מסיתים נגד רבנים, דוחפים תכנים אנטי-דתיים בסדרות טלוויזיה.

הם האשמים בשנאה.

זה לא בושה להיות הצודקים.

2. ולגבי חלוקת כספים- ממשלת השמאל האחרונה נתנה יותר מ-53 מיליארד לתומכי טרור (!!!!!!!!!).

היו גם אנשים מהמרכז הפוליטי בארץ שהתלו ננו על זה.

ואלה האנשים שמסיתים נגד החרדים על אולי 1-2 מיליארד מהתקציב.

לדעתי 2 הנקודות המאוד חשובות האלה נעדרו מהתשובה שלך, וזה היה מבהיר לציבור טוב יותר את האמת.

ואת התמונה המלאה.

תודה.

תשובה

שלום וברכה

אין לי עניין להיכנס לדיון במה אחרים אשמים, אלא רק לענות לשאלה שנשאלתי.ֿ

אני גם תולה הרבה פחות משמעות באנשי התקשורת.

מה שכתבת על 53 מיליארד הוא פשוט לא נכון. חבל להכניס טיעונים לא נכונים כי הם לא מחזקים - הם מחלישים.

כל טוב