יחסים אסורים עם בת אל נכר

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 18/07/23 12:55 כט בתמוז התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב

שמי….בחור צעיר מסורתי ממשפחה דתית אוהב את אבא שבשמיים מאוד לצערי הרב הייתי במסיבת רווקים וחורצי שם עם יחסים אסורים עם גויה (לא הוצא זרע לבטלה)

אני לא יודע איך הגעתי למצב כזה בגלל ששתיתי הרבה ולא הייתי בקו שפיות מאז אני מרגיש עפר ושאני רוצה למות לא האמנתי בחיים שאגיע לאסון כזה גם בארץ אני שומר את הברית אבל כשנפלתי עכשיו זה היה נפילה בענק ואני לא יודע איך להמשיך ככה בחיים אני רוצה למות רק בגלל החרטה לבכות עד שהנשמה שלי תכלה מן העולם עם מחילה וכפרה

תשובה

שלום וברכה

יסוד היסודות הוא.שאין לך דבר שלא ניתן לתקנו. ברמות שונות.

ריבונו של עולם לא. ברא אותנו כנבראים שבוודאות לא יפלו, כי אם להפך - אנחנו נופלים, אבל יש לנו אפשרות לקום, וזה מה שאנחנו חייבים לעשות וזכאים לעשות.

ואתה צריך קודם כל להכריע האם אתה רוצה לקום.

את הצעדים הראשונים כבר עשית:

אתה מכיר בכך שעשית מעשה.

שהמעשה היה מאוד מאוד לא בסדר.

ושאתה רוצה לתקן.

וטוב להמשיך ללכת בדרך של תשובה ותיקון.

ראשית, להתוודות מול הקב״ה על מה שנעשה שלא כשורה.

להתחייב שלא לעשות את הדבר יותר, ללא תירוצים וללא סטיות.

ולקבל על עצמך לעשות משהו בתחום הצניעות שלא עשית עד כה, כדי שהנפילה תהפוך לך למנוע תיקון.

וכך להתקדם עוד ועוד

שייפתחו בפניך שערים חדשים.

כל טוב