מי שינצח בתחרות - יתחתן ראשון: האם קובע גורלות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 08/05/23 08:33 יז באייר התשפג

שאלה

שלום הרב, לפני כמה חודשים הייתי מאורס. עשיתי תחרות עם חברים ובדרך של צחוק אמרתי ש'מי שמנצח בתחרות מתחתן ראשון' ואני לא ניצחתי בתחרות. כחודש לאחר מכן ארוסתי לשעבר החליטה לבטל את האירוסין. האם יכול להיות קשר בין הדברים? והאם אני צריך לדאוג שבגלל מה שאמרתי אני לא אוכל להתחתן לפני מי שניצח בתחרות? תודה רבה הרב!

תשובה

שלום וברכה

אמונתי העמוקה בריבונו של עולם היא שאין הוא מנהיג את העולם בדרך זו.

והעובדה שהיה ביניכם משחק בתחרות אינו חורץ גורלות.

את תשומת הלב ליכולת להקים זוגיות יהיה נכון יותר לשים בכל מה שלמדת מהקשר שהיה לך עם ארוסתך, ומה אתה יכול לקחת משם לקראת הפעם הבאה.

ולנסות שוב, בוגר יותר, רגיש יותר ומנוסה יותר.

ובעזרת ה' תשמח אותנו בשמחותיך.

כל טוב וברכות