שיחה לבת עם רב

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 29/04/23 21:32 ח באייר התשפג

שאלה

מה עלי לעשות לאחר שמלאכים היו אצלי בשעות הלילה . לפני שהלכתי לישון הפכתי את כל הבית וחיטטתי עוד ועוד לחפש 13 וחצי שקל. לא מצאתי והלכתי לישון בבוקר מצאתי בתוך הארנק הקטן שלי בדיוק 13 וחצי שקל .הארנק קטן וקשה לפספס שאין בו. לא דמיינתי..במקרה פתחתי אותו בבוקר בשביל להכניס טופס קטן ואז מצאתי את הסכום. אין אף אחד בבית שיכול היה לעשות זאת. אני גרה לגמרי לבד..אני יודעת שהשם תמיד איתי אבל זה השאיר אותי לגמרי בשאלה . אשמח לדעת את דבר הרב. בברכה .זיוה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

תני תודה לקב"ה (תאמרי פרק מזמור לתודה), תמשיכי בשגרת חייך בשמחה רבה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ