ילדים

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 18/04/23 14:01 כז בניסן התשפג

שאלה

שלום כבוד הרב,

אנחנו נשואים קרוב לשמונה חודשים, אני בת 25 ובעלי בן 27. יש לנו וויכוח גדול סביב מתי להביא ילד, בעלי לא מוכן לשמוע על ילדים רק עוד שנה ואני מעוניינת להתחיל לנסות כבר עכשיו. הוא טוען כי הוא אינו מרגיש מוכן לילד, כמובן שאמרתי לו שאף אחד לא מרגיש מוכן אך הוא בשלו. עוד הסברתי לו שילד ראשון חשוב להביא מוקדם כדי לראות גם שאין בעיות פוריות. אני לא רוצה לריב איתו על הנושא אך יש בי רצון עז להביא ילד כבר שנים ובהתחלה דיברנו גם על להביא ילד שנה אחרי החתונה ופתאום הוא שינה את דעתו.

מה לעשות?

תשובה

שלום וברכה,

עליכם ללכת לרב שמכיר את שניכם, על מנת שינחה אתכם מה לעשות בנידון. ובזכות ההכרות האישית שלכם, הרב ינחה אתכם אל הסכמה בנידון, על מנת שתזכו להרחיב את משפחתכם בקרוב.

בשורות טובות