כתמים

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 03/04/23 19:03 יב בניסן התשפג

שאלה

היי

אני על גלולת סרזט

הפסקתי להניק ליפני 4 חודשים לא היה לי כלום מאז ..

היום ראיתי כתם גדול מגריס על תחתון שחור, העה ניתן לראות קצת גוון אדום ברור

כל האצבע לאחר ניגוב ראיתי כתם קטן מגריס ...מממש קטן

על הגוףראיתי כתם מרוח ממש גדול יותר מגרים) לאחר שנגעתי בגוף לאחר הקינוח....כנירא היד היתה קצת רטובה.

קצת כאסה לי הבטן אבל לא כאבי מחזור מובהקים...

אני לא זוכרת כבר מה זה מעל שנתיים לא קיבלתי מחזור למעט אחרי הלידה.

לגבי הרגשת רטיבות הרגשתי רטיבות מוגברת אבל לא זרימה ממש.

מה הדין?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

ממליץ לך לפנות עוד הערב ליועצת הלכה. לדבר איתה בטלפון (לא לשלוח מייל) כדי להסביר לה בדיוק מה קרה ולאפשר לה לקבל ממך הבהרות.

עייני בקישור מספר טלפון ושעות פעילות

https://www.yoatzot.org/hebrew/hotline/3265/