ישיבות קטנות

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 25/03/23 23:39 ג בניסן התשפג

שאלה

שלום לך רב יקר ברצוני לשאול שאלה שבאמת אני חייב לקבל עליה תשובה יש ישיבת תורה אור או ישיבת בית הלוי שזה ישיבה על רמה גבוהה ותורה אור פחות חזקים בצד הזה אבל הם לבבים ...2 שאלות בפי :

1.האם ללכת לבית הלוי או לתורה אור ??? (אני חייב יעוץ לבד אינני מצליח לבחור)

2.אם ללכת לבית הלוי מתי ללכת אחרי פסח או תחילת שנה הבאה

אני ממש רוצה לקבל תשובה וכל תשובה שתתקבל תבורכו מפי עליון ???????????? ♥️♥️♥️

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

ל צערי אינני מכיר את שתי הישיבות. אתה צריך למצוא אדם שמכיר אותך ואת שתי הישיבות והוא יכול לתת לך תשובה אמיתית.

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ