האם אפשר לקיים בחול המועד פסח מפגש משפחתי שאינו כולל מוסיקה אלא התכנסות עם ארוחה קלה כאשר למעשה מדובר בשנת אבל על מותה של חמותי.מלאו 30 יום לפטירתה ב

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 18/04/23 14:45 כז בניסן התשפג

שאלה

האם אפשר לקיים בחול המועד פסח מפגש משפחתי שאינו כולל מוסיקה אלא התכנסות עם ארוחה קלה כאשר למעשה מדובר בשנת אבל על מותה של חמותי.מלאו 30 יום לפטירתה ב 17.3. תודה על התשובה.

המפגש הוא לא של בני משפחת בעלי אלא משפחתי שלי בבית שלי,לא בטוח שבעלי יצטרף למפגש יתכן ויצא לטיול.

תשובה

שלום וברכה,

מעיקר הדין מותר, בכל אופן לא להגיע לדברי הספד או בכי...

בשורות טובות