אכזבה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 15/03/23 12:07 כב באדר התשפג

שאלה

הכרתי בחורה והיינו בקשר מושלם בחודש וחצי האחרון, שום סימן שיעיד שהקשר הזה הולך להסתיםם. בעוד היא מספרת לי על כמה היא מאושרת איתי וכמה שהיא מודה לה על הזיווג ששלח לה ה׳ לא הבנתי איך ביום למחרת ככה בלי שופ סימן היא מחליטה לעזוב אותי. ברגע אחד בלי שום סיבה הפכה להיות קרה אלי והודיעה לי שהיא רוצה להיפרד.

אני שבור מזה וממש מבולבל.

הרי היה כל כך טוב לפי מה שאמרת,ֶאז מה גרם לך פתאום לאצות להיפרד?

האם עלי לנסות להשיב אותה או שעלי פשוט לשחרר?

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אתה צודק.

יש מקום לנסות להמשיך את הקשר.

הבעיה היא שאתה כרגע פגוע וכעוס, זו לא עמדה רגשית טובה להחזיר את הקשר.

כדאי לך לברר היטב את הרגשות שלך, לעבד ולארגן אותם, לפני שאתה מנסה להחיות את הקשר.

בכל מקרה תפעל בהרבה רגישות ועדינות.

בהצלחה!