משכב זכר

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 13/03/23 19:15 כ באדר התשפג

שאלה

שלום לכבוד הרב, מראש מתנצל על אופי השאלה ועל הניסוח

ברצוני לשאול את הרב שאלה בנושא משכב זכר לצערי הרב אני הייתי בתקופה לא טובה של בילבול והשתמשתי מסמים אשר מגבירים מאוד את החשק המיני ובגלל זה לצערי התפתתי לשלם לטראנסג׳נדר בעבור מין אוראלי בלבד עד הוצאת זרע לבטלה לא הייתה חדירה אנאלית ולכן אני מאוד מבולבל האם חטאתי במשכב זכר הבנתי שיש איסור יותר חמור בהלכות לגבי מי שעבר ניתוח לשינוי מין אני מאז לא ישן ומתחרט על כך מאוד ולא מצליח לנוח מרוב חרטה זה גרם לי להתאפס ולחזור בי מכל החטאים שהייתי עושה ואני רוצה לתקן אני יודע מזה עבירת כרת ולא משנה מה בליבי אני אוהב את הקב״ה מאוד ורוצה לנסות לכפר על החטאים

תודה מראש ושבוע טוב ומבורך

תשובה

בס"ד

שלום רב,

משכב זכר זה מין אנאלי בלבד.

מה שנעשה אינו משכב זכר. אבל גם הוצאת זרע לבטלה במין אוראלי זה חטא.

עליך להשלים את התשובה על מה שעשית: להכיר בחטא, להתחרט ולקבל על עצמך שלא לעשות כך שוב.

לפי מה שאתה כותב כאן, אתה כבר בתוך התשובה = אתה מכיר בחטא, ומאוד מתחרט.

אחרי שתעשה תשובה אינך צריך לדאוג עוד.